Vi har dessverre sett oss nødt til å fjerne visning av butikker som har våre produkter, da det ikke lar seg gjøre å holde de oppdaterte.

I Midt-Norge er både Skjenning og flatbrød godt tilgjengelig og finnes i de fleste dagligvareforretninger. På Inderøy finnes begge deler i de fleste lokalmatutsalg også.

På Østlandet er det stort sett skjenning som er tilgjengelig, og det er i de større butikkene som har fokus på større utvalg, matskatter og delikatesser. Dette gjelder for alle kjeder. Det finnes noen få spesialforretninger som også har tatt de inn.

Nordvestlandet er et marked i vekst. Her har vi kommet inn i de større butikkene i de områdene som er relativt sett nært Trøndelag.

Alle butikker har en mulighet til å kunne bestille våre varer, og vi informerer gjerne om hvordan dette kan løses enklest mulig om det tas kontakt med oss.

For de som ikke finner varene i sitt nærområde har vi opprettet en nettbutikk hvor varer kan bestilles og betales, og deretter sender vi med post eller eventuelt på annen hensiktsmessig måte. Ta kontakt for tilgang til nettbutikken.