Røra Bakeri as
Grandmarka 292
7670 Inderøy

Tlf 741 54 888
epost: post@rora-bakeri.no

rora-bakeri.no eies av Røra Bakeri AS

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Opplysninger vi ber om er i tilknytning til kontaktskjema, besøksregister og nettbutikk og vil kunne være navn, adresse, telefonnummer, epostadresse for å tjene dens funksjon

I tillegg vil kontoinformasjon og transaksjonsdata slik som kjøpsinformasjon bli lagret, og eventuell teknisk informasjon som opplysninger om informasjonskapsler som de tekniske løsningene automatisk oppretter.
Informasjonskapsler brukesfor å gi en best mulig nettopplevelse ved å huske preferanser og tidligere besøk. Ved å klikke «Godta» på popupvindu godtas alle informasjonskapsler på nettsiden. Dersom du ønsker å tilpasse eller sjekke hvilke informasjonskapsler som er eller kan benyttes, trykk «Tilpass» og juster tillatelser etter egne preferanser.

Dette er relevant informasjon for oss å kunne følge opp henvendelse fra dere, og for å kunne følge dere opp som kunder i vår nettbutikk.

Våre avtaleparter kan komme i kontakt med noe av denne informasjonen slik som regnskapsfører og revisor, de opererer på våre vegne og kan ikke benytte tilgangen for annet enn avtalt formål.
Ingen annen form for tredjepartsaktør vil få tilgang til informasjon på noe nivå.

Unntak fra ovennevnte:
Registreringer i besøksregister kan og vil bli delt med kommunalt smittesporingsteam ved forespørsel, evt annen aktør oppgitt av det offentlige med samme formål. Vår registrering slettes uansett i etterkant.

Reservasjon mot markedsføring

Reservasjon mot markedsføringshenvendelser rettes til daglig leder, kontaktinfo oppført mot slutten av dette dokumentet. En reservasjon må ikke forveksles med sletting av oppføring.

Dersom sletting av kundeinfo har forekommet, vil også reservasjon mot markedsføring slettes, slik at en nyregistrering av kundeforhold vil kunne åpne for markedsføringstiltak på nytt om ikke kunden gjenkjennes eller gjør oppmerksom på dette ved nyregistrering.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Ved bruk av kontaktskjemaer vil de opplysninger du legger inn samles i en epost til bedriften. All info lagt inn her vil bli lagret som en helt ordinær epost sendt til bedriften, og denne infoen er påkrevet for å kunne yte den kundeservice som er forventet.

Eposter til bedriften vil i utgangspunktet kunne tas vare på for å ivareta kundeforhold og kontinuitet i oppfølging. Opplysninger fra kontaktskjema benyttes kun til oppfølging av henvendelsen som er gjort.

Dersom kontaktskjema blir benyttet for varebestilling anses dette som en kundeoppføring og bruk i markedsføringssammenheng kan da forekomme om ikke det reserveres for det.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger som er innsamlet vil kunne deles med tredjeparter for tekniske løsninger, herunder kassesystem for betalingshåndtering av nettkjøp (Susoft, Swedbank, Nets), skyløsning for backuphåndtering (Microsoft), regnskapskontor og eventuelt teknisk support som alle har taushetsplikt.

Det vil ikke forekomme utlevering av personopplysninger til tredjepart som ikke opererer på vegne av Røra Bakeri as. Ingen av våre samarbeidspartnere har anledning til å benytte tilgjengelige personopplysninger.

Unntak fra ovennevnte:
Registreringer i besøksregister kan og vil bli delt med kommunalt smittesporingsteam ved forespørsel, evt annen aktør oppgitt av det offentlige med samme formål. Vår registrering slettes uansett i etterkant.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet/nettbutikken (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Eposter og kontaktskjemahenvendelser slettes i utgangspunktet når de har blitt 5 år, transaksjonsinformasjon knyttet til kjøp ligger i historikken frem til sletting utføres av bruker, eventuelt at bruker ber om sletting.
Kunderegistreringer ligger i oppføringen inntil kunden ber om sletting eller utfører dette sjøl om mulig.

Info registrert i besøksregisteret vil bli slettet senest etter 28 dager om ikke smittesporing er eller kan forventes iverksatt.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.
All registrert informasjon lagres i systemer som er levert av offentlig anerkjente aktører med høy anerkjennelse som eksempelvis Microsoft, WordPress, Domeneshop, Susoft og Xledger.

Din kontaktinformasjon

Eventuelle spørsmål eller kommentarer knyttet til personvern kan rettes direkte til daglig leder.

Frode Neergård, 917 97 848, frode@rora-bakeri.no

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Alle opplysninger blir oppbevart i systemer som nevnt tidligere som har en høy anerkjennelse for blant annet sikker lagring for personvernhåndtering.
Våre tilgangspunkt er kun lokalt og låst med autentiseringstiltak i henhold til nevnte aktørers anbefalinger. Kun nødvendig personell har tilgang til personlig info ut over kunderelatert info, også hos avtalepartnere.

Våre rutiner for datalekkasjer

Alle mistanker om datalekkasjer vil bli sjekket ut med støtte fra eksterne aktører.
All registre info vil umiddelbart sikres med ytterligere tilgangsbegrensning og om nødvendig nedstenging av systemer for å hindre urettmessig tilgang.